Sunday, June 22

eight:0 --> two:0:four

yadaa~

bile boring saya bergamba dan saya akan post kan iye.
tapi saya blum se-excellent 'mr.samsole' or even 'mr.qalai'.. :P.
cukupla puas tuk pandangan mata guwe aja...hee



-------------------------------------------------------------------------------------------------



.:bag ni cam lbih kurang poket @ kantung doraemon tuk saya ye:.




.:da reason y m jatoh chenta dgn kantong ini..da colors and also da "v":.





nway,here's mine. tade pe yang menarik tho. cume keperluan asas dan sekadar memen0hi ruangan kantung..:)


-------------------------------------------------------------------------------------------------

da essentials:

-
purse.
[juge jatoh chenta kerana corak dan warnas nye.]

-
nokia:mentos phone.

-
lipsmooth.
[bibir saya suke mengereng. jadi ie sgt memerlukan ie]


-
oranged:blue pen.
[
got it tym g seminar pasal cpa.
but now dh goyah n mule berpikir semule whether nk sambung study o not.
saya bercerite akan masa depan ye.. hu~]


-
applemints' pendrive.
[sape kate mereka tak bekerjasama?? saya suda p0n mengawenkan mereka..:P]

-
sony mp3.
[saya ske carried dy even battery dy tak di charged,
even saya tak gna tuk hiburan halwa tinge]


-
car's key.
[kadangkadang ade kadangkadang tade.
maknenye saya maseh bole bernafas tanpenye..:)]


-
buku akaun darah.
[sejak kebarats saya memerlukan darah,
saya sntiase bawak ini account,
senang la klu meke plu saat tu juge.]


-
s.u.d.o.k.u.
[d easy level dah habis dan sedang menc0c0k semangat tuk permulaan medium level. :p]



-------------------------------------------------------------------------------------------------

absent in d picas:

-
mr.sonyphonie
[sbb saya gna tuk captured ni gamba.ie juge merangkap kerabats nokia:mentos]

-
johnsons' lotion.

-
mr.ck+mr.vicky.
[me heroes.hee]

-
tissue.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

so babe, wats in ur bag??:)

2 hugs:

fakhri said...

Sekarang gune kad lah...ade gune buku akaun lagi..gile kasik...

aku yg klasik ni pon dah gune kad sejak azali lagi...hohohoho

.:s:h:y:. said...

haha. ane aku tawu.. aku start blaja transfer2 darah pun die dh bg buku je. aku trime je la... :P

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!