Sunday, June 29

.saya tak tahan oke.

very the tak tahan.
merontaronta mawu menulih.

lagipun kan kan.

ati suda gembire.
keadaan suda normal. hee~

[erin!!~ m back]
aiceh.
bangge r tu kua name ko pla kat sini ye.
tak menahan.. hee.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

semalam ri sabtu.
teman mak pi anta ami g reg kat uitm segamat.
[ya adoi. act cm kalau bole, nk je cakap.
mi, pi la apply uni len pla.. buhsan la, akk abg dh uitm branded. tambah lagi sorg.
tuk adeq2 yg len, tulun apply uni len ea?ea?
nk gak merase pi tgok korg konvo kat uni len.. lalalala~]


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

penah dga tak org kate..
itm branch bese jaoh dari pencemaran dan hiruk pikuk dunie lua...
owh...saya sangat sh0ker keadaan dan environment cmni ye..
cume cm buleyh hilang xcited la klu nk sampai kan. hee.
ntah sape freshie,saya p0n dh tak hengat.
gugugugu~


sbb nk sampai ke campus punye la berchenta.
maka segala ladang dan jalan dalam kitorg tempoh.
sampai saya pun terlena. hee.

tapi saya bukan co-pilot ye masa pejalanan pegi ni.
saje la highlight kan.

sebab dlu penah kena sound taw..:P
...orang tu kate...
''....co-pilot ane leyh tido..''

sepanjang pejalanan balik saya memang tak tido.
sbb saya co-pilot nye. hee~
bapak segala baek mendengar kate.. wiey~


dalam pade sdg enak tido.
tetibe bunyi semacam ye. sgt horror.
terjaga la kan. tros saya suh mak benti tym tu gak..
then soh ami tgok tayar..
cz seyes rase ade sumthing yg tak kena ngan tayar tu.

sah!~
tayar pecah. ghopenye.
sebelom bunyi yang dasat tu.
mak dah ase smthing tak kena n tanye ami.
then ami leyh kate. tade ape la tu. jalan kat sini kot.
ya adoi budak..


------------------------------------------------------------------------------------------------

.shangat lupe nk close up bahagian yg pecah n terkoyaks buroks tu.


.ni adala ghope seekor tayar yg sehat.


------------------------------------------------------------------------------------------------

kalian.
saya sambung entry ni nanti oke.
lapar la..
mawu makan. hee.

promise saya smbung cerite nnt..:)

sayonara~



5 hugs:

nazmie said...

shy berat! sbb tu tayar pecah! haha...

erin said...

haha.ade plak brat!huhu..mesti r bangge.ko hargai gk ati pembaca blog ko yg satu nih.hehe.ku klu ade mase mmg nk tulis blog.tp skg ni ade mase utk btau kau..aku juara festival tari KL!yahoo!!

.:s:h:y:. said...

erin: tahniah!!!!!!!!!!!~ terhingin nk tgok ko menari tapi mengapa asek ade kat tarikh yang tak bes?? haha

misae: eleh tawu r ko jeles. ade org kate aku kecik slim cinonet. yg ptg aku comel.. lalalala!!~

nazmie said...

slim? betol ke? serius? tak tipu ni? hahaha...

erin said...

tu la..aku pun nk kwn2 dtg tgk kn..sbb ade mcm2 jenis tarian tp..nk wt cane.nnt aku grad korg wajib dtg tgk show!!:D

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!