Sunday, September 28

new york hotel

tgh2 mgu di akhir2 mgu di opis kami seopis buke kat New York Hotel, JB.
bos banje!!! wiey~
bile gamba dh ade, saya jadik malas gilerk nk nulih kan. so layan gamba je la ek..
[gamba ramai saya tak grab lagi dr sv.later la]

ni name bos merangkap name co tempat i prektik ye. hee.
tapi dlm byk2 huruf kat name cik wan ni, nape pla saya gi cucuh pelita tu kat huruf A. hmm~ [baru perasan]


tym ni sume tengah sesak2 kat surau. so weols yg dh redi2 gtu, landing2 kat sofa dlu. tapi pe barang landing je. haros snapsnap. hikhik.

sofa lagi?? aish. bleyh 'checkin' kol 630pm. so lepak je la. haha~

motif picas ni? hmm~ nampak tak ade makcek kat nun blakang yang pakai tudung coklat tu. banyak kali duk usha dy. asal pandang nampak muke ade iras cikgu ina. pandang lagi pun ade gak. tapi bile tanye CH, dy kate mungken tak. tapi cube cik CH tengok betul2. adakan?kan? adakan gaya cikgu ina. hee~

-------------------------------------------------------------------------------------------------

main: nasiputih/nasi minyak/pucukpakumasaklemak/udanggorengsambal/dagingkurma/ayamgoreng/telurdadar/sup tulang/ikanmasakasampedas/lala/meegoreng/kuehteowgoreng

sideorder: rojak/satay/duriantempura/kepahbakar/kuehkuehtradisi/aiskim/buahbuahan
[p.s: sebab masok awal, lame gile saya duk deco eskem. leka!hee]

-------------------------------------------------------------------------------------------------

notakaki: saya tak kenyang dan saya tak lapar tym hari kejadian. sangat suke perasaan cmtu. cm sdg2 oke je kan. Alhamdulillah!

4 hugs:

ash said...

x nmpk mc blakang tuh.
nmpk akk bju pepel tuh.
cun la.
hehe

[a.lady.named.shy] said...

dush!dush!

menci!

takmo kawan! blahblah~

rummet serting awk yg best.. =p said...

oo..tgh prektikal ke??

ngeh2..

slmt maju jaya..

p/s:rajin giler tulis blog..huhu..

[a.lady.named.shy] said...

azaty k? kan?kan?

adeyh. mesterila pla. hee

thx btw.:))

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!