Monday, February 2

musim tag bersyarat.

antaranya:


1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnye (anda di-tag).

4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnye dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupe melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


1. badge “2008 Cute’s 3logger Award”



2.

Aku di tag oleh yatt.

pernah menjadikan rakan sebilik.

beliau mempunyai kegilaan yang unik. :p



3.

aku dalam lab ais sekarang.

KY tak masuk lagi.

semua rakan sekelas sudah tak senang duduk lihat jam.

kami berpakat mahu larilari.

semalam sangat gila.

aku masuk watson lupa ape aku nak capai.

hari ini aku nak gi capai barang yang aku tak tercapai semalam.

aku rindu mea.

yat, thanks for this award!

ini post aku yang ke-100!!!



4. kalian patut rasa bangga kerana terpilih::))

kalian satu: asrap

kalian dua: norul

kalian tiga: fawani

kalian empat: abang

kalian lima: john

3 hugs:

~JohNnyIchi~ said...

mne awardnye?

ayuki said...

eiii mkcik..ko ke mane..ceithhh..ko x g reunion ea..uzur ka??hahahahah...

::shylicious:: said...

aku ade je. cume le ni susah skit nk online. ni pun kat umah ni. akak ko kawen bp hb? bg details ea. angah la kan? hmm~ btw, aku tak gi reu sebab keuzuran test.wekk!

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!