Sunday, July 13

.bila coti tgh minggu.

sbna kan, minggu ni kami kije 3 hari je. wa!!!
sonots kan. hee.
tau dah~ :P

ri rabu ritu hari hol, so satu johor dapat coti.
kitorang p citysquare.
book tuk kungfupanda n sepi.
tapi tgok sepi je.
cite nye, hmm, bole-la.

pastu p makan kat SEASONS.
so tuk tgh hari tu cik hamek
seafood baked rice kot name die,
cik efy pla hamek
fish baked rice. huh.
sedap kot, klu sape minat cheese. kami orang cm tade la antu cheese tapi oke la rase dy,
bleyh bg 4 dr 5.
pas kenyang haros buang lemak p jalanjalan aite?
[alasan nk sopeng. kan megasale. hee]

dan
kami berjaya sebat ini!!!~



kasut tertinggi setakat ni.=)


.sangat beriye nak beli even dy cume itam in colour.
sbb minat ngan princess ape ntah name dy.. tapi ade name princess la.
cik soker oke.


.soke sbb dy comel.=)



ni antara barang rembatan cik efy.
soker jugak sbb dy pepel in colours.
tapi cik tahan je. hee~
kang banyak pla barang yg homogenous ngan cik efy.:P


satu lagi hari kami coti hari jumaat.
post yg pasal derma darah tu berlaku pada hari jumaat.
sbb cik pengsan, efy pun terpengsan same, so kami bercuti!!~ wieyy~

2 hugs:

erin said...

huhu...mari lawan kasut tinggi aku dr vincci.3 inci ok!tp 1st time aku rase sgt selesa dan tidak melecet smpi leh berlari2 keliling midvalley tanpa henti.yey!

[s:h:y] said...

sdey sdeyh. maseh terbayang kan heels the curve tu. sobsob. pnuh penyesalan. hu

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!