Sunday, July 13

off day to weekend

kami bersiarsiar. act plan nk p angsana jumaat ritu.
memang plan petang jumaat tu nk off day n nak bersiar2,
nampak noh niat buruks tu tak diredhai,
pengsan dan terpakse la off day dan berehat di umah je.
so planning postpone hari sok nye.
haros laksana oke. hee~

sbb permohonan nk pinjam kete gagal.
kami pun berjalan kaki je.
lagi pun hari maseh pagi, so malash nk kol cab.
dah name pun berjalan mesti aje menyinggah segala kdai yg terlintas kan.

psst: cik efy, sbnanye bru terhingat,
cik terhingin sgt nak makan kat mama grill papa chops.
nxt tym ea?ea? hee~



sampai angsana kitorg p kenny rogers.
ya ampun, sgtsgtsgt tak sedap oke.

1)muffin yg efy dok terliur lame nk makan pun cm hampesh je rase.

2)presentation pon hampeh bagai.

3)spagetti jaoh tak sedap.

4)dr 3 side dishes yang kami pilih,
salah satu nye fresh fruit salad,
dan ia nya sangatsangat la teroks.
kiwi nye cume secobit.


ouh incik KR angsana, cmne nk tarik orang dtg lagi ni.
cik dh merunguts di sini oke. huh!



saat cik efy cm excited tunggu muffin die. hee~



sudah nye.

pas makan kami pi shopping sgala.
sblom balik cik santap bubur mcd ngan mc nugget happy meal.
[menu wajib cik g mcd oke.lalala~]

dan

cik efy
beli egg tart, red bean ape tah name die, ngan popiah besau tu. haha.
hamek ko, gile tak pueh ati makan kat kenny rogers taw.


**tamat cite hari sabtu**------------------------------------------------------------


rini ahad!!~
13th july 2008.
bday puan zarina binti abd manan@esa yang ke-43.
happy birthday 'kakak'!!~ haha.
fes tym jumpe ritu. seyes cm akak mr.boyfie je.
ish. gile awetsmudes. hee~



dan saya
mengukus muffin or shud i called them choc cup cakes?? :P


comelcomel sungguh.
mereka kembang dengan jayanye,
dan wat cik sangat terwuje!!~=)



tuk dinner cik banje seumah makan domino's pizza and spagetti.
ouh adekbradeks sekalian yang tade kat uma, sila jeles. haha.
padan muke, sape suh tak balik. wekk~



psst: mungken due minggu lagi baru cik posts lagi.
kalau tade aral melintang cik naek bangi diz wikend.
ouh cnt wait oke!!~

wat makceks kat bangi, siap sgala kami nk mai. lalalala~
tulun plan sume nye dgn besbes, klu tak, makan minum sane makceks due tanggong ye.
wawa!!~ besnye demand~



ehem...
nk wat wish list buleyh??
~~sgt mahukan blouse/kemeje yg ber-floral-printed.
[UPDATE: bjaya dptkan se dh!!=))]
anyone yg bek ati nk belikan n give me as a gift?? lalalala~~

7 hugs:

ash said...

1.time kasey sbb ucap besday kt 'kakak' syeeeee. haha
2.bangi?? dekat nyer...hehe
3.kebetulan pla hari nh pon mkn domino's
4.igtkn SEASONS jual kek n roti jer. slalu blk johor beli roti SEASONS.

.:s:h:y:. said...

1.samesame, malu la cik nk jadik 'adek' 'kakak'. lalala~
2.ouh jauh, penat duk dalam bus nnt. lalala~ watwat tak paham.wekk~
3.o ye? kbtulan kah apakah? ehem. lalalala~
4.kalau beli kat angsana tu memang roti n kek je, cube jalan kat CS, kat situ ada segala~ wawa!!~ promote, tak tahan. lalalala~ lagi. wekkwekk

erin said...

bile nk tag blog aku kat page ko ni??kejam tau xde blog aku...sdey xde sape bace
hahaha

nazmie said...

sunyi sepi je blog ni skang.tuan blog pegi holiday ke?

.:s:h:y:. said...

cik misae.cik shy ade cume lately kembali k habit lame, lbh suke membace dr mengarang.

cik erin, kemu ada blog ka? nape tak gtaw awal2. haiya.hee

erin said...

haiyaa..sudah lame maa.xpela..slmt mengetahui ok.:D

[s:h:y] said...

oho. d frensta tu ka.

okeoke update!!~=)

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!