Sunday, September 7

hunting for...

semua. semua. semua.

m hunting for vincci shoe!
satu yang saya tayang dalam fs album saya.


sape baek ati?

bagi present tok saya!
raya dah dekat kan.
bday gift in advance pun oke.
most welcomE!
haha


whut??


color?
iv m not mistaken,
tis shoe dtg dgn 3 o 4 colors.
me meself pun cm ikut cantek kaki je bile pakai.
then hangkut bawa ke cashier.
hu~

so?

m not decided lagi la.
but iv nak bg present,
pape kaler pun i time ngan tangan dan kaki yang terbuka.
lalalalala~


size?
hmm~
kaki saya size rakyat msia seperti kebanyakan nye!=)

if u tot it is 5..
hm~
i wud say that
so-so.

if u tot it is 6..
hm~
i wud say,
'wow!bigfoot!hahahaha'
[i mean for me kaki la]

if u tot it is 4..
hm~
tis will come out,
'ouch! mine not dat small la.he'

so?

m juz kidding la everyone.
i'll hunt-ing-it-by-meself la.


saje nk post.
cz sgt maw kan.
klu ade kesempatan la tuk dapatkan.=)



notakaki: act saya hunting tuk 'handbag' rottan juga! *wink*

7 hugs:

mysterious Lady said...

beli la sbg kasut raye kamu

[a.lady.named.shy] said...

mmg itu niatnye.

tapi klu ade sesape nk bg gift, itu la di alu alu kan.

lalalalala~

mysterious Lady said...

read my latest post. khas utk kamu. hihihi

nazmie said...

aku boleh belikan utk ko...tapi ko kena post kan duit nye dulu la. heeeee....

[a.lady.named.shy] said...

lady:
terharu~:P

misae:
beli dlu bru leyh claimed wet. hoho

mysterious Lady said...

adoii. aku lebih layak kutip derma utk kasut baru!

[a.lady.named.shy] said...

oke. saya bagi laluan tuk kamu kutip derma tuk kasut tu.

rottan handbag?? winkwink

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!