Saturday, September 27

it is time to reveal the truth

sila clapclap dlu. huhu

projectS saya rini bjalan dgn lancar dan mengikut perancangan.
so saya happy.:))

mcm yang saya janji, kalau saya berjaya bakar dapur,
maka saya akan tepek gamba aite.
so here it goes:


DA FES PROJECT for d second time try-ing
[bread pudding without mentega]

ni kua2 dr oven trus saya snap ye. gile terwuje tgok jadi.
act, ni 2nd tym wat. fes tym wat dlu failed
[dats y bile tgok syarul wat jadi, cm jeles gilakan, hukhuk].
dan sejarah la kirenye, bese klu tak jadi tu, hbs gak makanan nye.
ni langsung tade yg touched.
so ni kire cm wat ngan sunggoh2 n sepenoh hati la. :))


gambaran bile dh kua dr loyang. kismis tu wat saya terliur.
adeyh~


taraa~ ready-to-eat!!. hikhik.
jempot2 sape yang tak pose tuh. lalalala~




DA SECOND PROJECT
[kek lapis oreo]


afta baked. tak berapa nak nek pla kale dy. cam pudar gitu.
kna cri emulco len la gamaknye. hu~

CUN!!! sila akui meke cun. haha. sayang pla nk makan. ngee~



sbek timing cantek je. project settled=faiz bangun.:))

cobaan nak pegang tapi cam memalu lagi.
cm terwuje tgok gamba sendiri ea pakcek ni. haha
ouh! oven tu panas oke. isi pun tak sempat kua lagi.


see!! tangan dy dah nak touched.
dak ni kan, jerit la setaman pun,
selagi dy tak rasa sendiri selagi tu dy nk gak wat. hmmhmm.


hamek! taw terkejot!!
tapi pastu dy pegang je oven tu lagi ngan gaya orang tade deria rase. hee~

tym ni dy dh taw gamba dy di tangkap curi.
so saya pun ready blah, lari cepat2. ngeh2.
[sebek ko tak pandai buka pintu oven tu kan.
kalau tak ape jadi ngan kek dalam tu.:P]


notakaki: projek seterusnya hari sok. cant wait for tommorrow!! inside:outside plan.:)

7 hugs:

rummet serting paling baik =p said...

hmm..nampak menarik..

yum2~~~

=)

[a.lady.named.shy] said...

yummy!!

memang sedap!

ups~

haha

siapakah?

mysterious Lady said...

haah
ade org jeles rupenye
hikhikhik
latest project aku tat nenas
cumel2 je
resipi turun temurun pn rosnah
skg ni mls nk buat ape2
selamat hari raye ~

[a.lady.named.shy] said...

tat nenas tak minat la pla nk blaja lagi. blum sampai hangen kot. hee

selamat hari raya, syarul!

ezza said...

nak jugak..menarik nye..sedapnye...

ezza said...

nak jugak..nampak menarik..sedapnye..yum2

[a.lady.named.shy] said...

aloh dh hbs. he

bile nk aye uma?

ajak la aini ngan ani sx.

orang maseh prac till hjung nov.

:))

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!