Saturday, September 27

away

reader[s] dearie, [cheh~.haha]

saya akan away sgt lame pasnih. cz m so in to nak cube baked ini dan itu. terwuje dr kat opis semalam lagi act. plus, pagi ni view bebrapa blog yang bleyh wat i mouth watering gitu. haha.

iv all d percubaanS jadi, nnt akan saya tepek kan gamba. jika tak. tadela.[huhu~ malula]

so, di kesempatan ni, saya
SYAHIDATUL AKMAL BINTI ROSMAN
hengen mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf zahir dan batin.
kot ade terrobek ati tu dgn perlakuan dan pertuturan dan penulisan saya, mohon ampun ya. jika ade hutang piutang, sila wat tuntutan di kaunter berdekatan.:p. oke saya mengarut. hee. bole tuntut ngan saya atau halal kan je pun takpe. dialualukan. haha.


saya sayang mephamily+mefwens+meCH. :)))


with love,
.a lady named shy.

6 hugs:

nazmie said...

selamat hari raya juga.maaf zahir batin kalo ada salah tu kan...
^^

[a.lady.named.shy] said...

hee. maaf2 ye misae.

~JohNnyIchi~ said...

owh
slamat hari raye
i love u too.haha

[a.lady.named.shy] said...

slamat hari raya.

lap u twothreefour.

p.s: leh wat invi tak comment ni?lari~ haha

yazrinayusoff said...

shy,

i know u love me, i love u too darl!

slamat hari raya!

[a.lady.named.shy] said...

love you yat!

selamat hari raya!

:))

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!