Monday, November 3

hi,
selamat senja.*saya suke menulis begini, sebab saya jatuh cinta!ngengs~*

mengapa saya seperti S but NA??

sebelum saya mengulas lanjut persoalan yang kerap kali dituju kepada saya. ingin saya tegaskan, sebarang penulisan disini adalah pendapat saya secara peribadi lagi persendirian.:)

::mula petikan::

rakan: cik shy
rakan: adekah ko kapel ngan en *?
rakan: skadar ingin tahu

gadishy: mengapakah tetibe soklan ni keluar? kalu bole aku taw? hee
[curious-ity yang sangat tinggi]

rakan: erm..sebelum kite bekerja aku ade terdengar2
rakan: hari ni plak tetibe nak tye
rakan: hee
rakan: hehe

gadishy: aih...
gadishy: bukan ade ape2
[maseh tertanye2]

rakan: ooo
rakan: begitu

gadishy: sbb tetibe je ptanyaan nye kuar?
[tanda tanya yang memenuhi bandar curious-city]

rakan: xde skandal2 la ni ye?
rakan: huhu

gadishy: eyh
gadishy: bukan
gadishy: aku tanye ko nape tetibe tanye
gadishy: knape tak dr dulu atau masa aku g uma ko ritu?
[maseh tak menjawab persoalan]

rakan: ooo
rakan: haha
rakan: sebab aku td bace blog ko pastu ade nampak name * baru aku teringat
rakan: 2la sebabnye

gadishy: i c
gadishy: kami berkawan...rapat.. serius!
gadishy: m i answering ur q?

rakan: menjawab2
rakan: hehe

::petikan tamat::

~~~ pada mulanya saya amat terkejut bila rakan berkenaan mengutarakan soalan sedemikian rupa. sebab utamanya beliau adalah insan pertama yang menjadi pengantara kami! rakan,rakan..hee~


saya sebenarnya boleh dikategorikan dikalangan mereka yang suke 'menyembunyikan' boyfie. saya kurang gemar untuk 'show and expose him' like saya saja yang ada boyfie kat dunia ni. hee~ dan mungken atas alasan itulah khalayak sukar untuk meng-agak keadaan sebenar. melainkan mereka yang mengetahuinya!:P dan saya amat suka jika kami terus berada dalam dunia kami, dimana hanya ada, K A M I! :))




hope every-single-words make everyone clear,
love.

6 hugs:

ash said...

popular nye siti! ehey, sape org tgh tu? haha

[a.lady.named.shy] said...

siti-yoku-liza kot. sibuk je nak taw die ni. biala en.* ngan kite je yang taw. lalalala~

mysterious Lady said...

ehh xkan org xtau ko ngn en * ?
pelikss haha

[a.lady.named.shy] said...

tu tak bape pelik. seyes. memang maseh ramai lagi yang asek tanye. dan bile aku letih kua la post ni. nnt klu ade org tanye lg, aku suh bace post ni.bole? :P

aku bertambah pelik sebab rakan ni org tgh pertama. tapi mungken dy hanyala insan yang 'suci'. hikhikhik

Anonymous said...

jawab betul2..ko ngan ash ad declare ke x???jangan tipu sbb ak tau more than secret...=P

[a.lady.named.shy] said...

then...klu ko taw more than secret...nape tanye aku??

aku lupela.. ade k tak.. ngan ash k ngan org len ek?

jap ea nk hengat.:p

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!