Monday, November 10

mengharap

hi.
selamat petang ke malam.

grr! tetibe rase s-e-n-g-a-l yang amat!!!

dalam dilema. tadi dh kompem kan ngan owner umah sewa. saya nk masok. tapi bile pk2 seribuseratusdansegalasenya, terase umah tu jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuhhhhhhhh gilak!

saya baru kompem mulut. belum hulur duet. belun sign agreement. agak2, klu saya nk tuka rancangan bole k? nak cancel bole k?

sesape yang de pengalaman menyewa. berila pandangan dan nasihat dan sewaktu dengannya kat saya.. sobsobsob.

details:
jln platinum 7/**
berdekatan dewan raja muda*landmark paling senang kot*
RM120/head
fully-furnished

PROBSaya: kenderaan!
laenlaenhal saya bole kate puas ati!

mengharap.
*ye. saya sangat mengharap segala pandangan tuk bantu saya membuat keputusan sebelum pagi rabu.thx in adv!*

UPDATE:
rumah ni guwe da reject atas sebab kesengalan pihak tertentu.adeyh!
*thx tuk semua yang mencadangkan idea yang bernas termasuk sewa motor seseorang RM3,500/month.dush!:p*

7 hugs:

Mohd Ashraf said...

yg penting ade rumah. kenderaan bole pk nnt kot.

viet semat said...

sure bule cancel..tp kna cepat la.takut ad org nk sewa gak..

[a.lady.named.shy] said...

thx much, my dearieS!!!:P

yazrinayusoff said...

beb, if ada xm kat raja muda, u'll be d first sampai kekekeke. to me kenderaan is a major major prob. if u dun mind wake up very early in the morning to catch a bus, then should be no prob. bear in mind, bukan untuk satu hari. semoga u buat keputusan yang tepat okey ;)))

[a.lady.named.shy] said...

thx much! and i love u,yat!:)

~JohNnyIchi~ said...

tu la,aku soh pnjam moto aku yg plg pantas ko xmau!
nnt trnsprt xde hal la..tpi, 3500 1 sem!

[a.lady.named.shy] said...

blah la ko john. tercekik pitam terus aku. :P. nway thx for d GREATEST-IDEA-EVER.grr~

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!