Sunday, November 16

kangkunglicious

hi.
selamat kekenyangan nasilemakdankuage *dimasak mak* dan kangkunglicious *dimasak aku!!hoho*

::16/11/2008 as 2.24pm::

...lutut jadi jeli...
*seyes,aku terhibursoka ngan statement2 kretip lagi segarbugar cmni.<33*

pepagi tadi, seseorang mengirim sms mangajak aku kua tengahari ni. tapi ntah nape, lepas menelan sepinggan nasilemakdankeluarga serta kangkunglicious.aku kepeningan.maka,aku cancel outing rini, dan mengadengade di ruangtamu, sambil dipicitpicit oleh adeqadeqmanje, dan menjamu mata dan telinga dengan gosipgosip melodi.pfft!



::blueberry cheese cake::





maaf atas keselekehan memotong kek.aku malas nk g panaskan pisau.men pakai potong je.:P














aku cam tatau dari sudut ane kek ni dapat wat korang kecur lagi terliur kan. so aku tepek dedue! keji seyh! hee~











aku skg tersangatsangat la mengidam nk makan nasi goreng seafood. ouh. aku memang camni k. asal seafood je mesti soke! tapi aku tanak la nasi goreng seafood yang cume letak seketul due udang. itu bukan nasigoreng seafood ooo. itu nasigoreng udang, tu pun udang gile kemut. dang! agakagak la ye pun. seyes aku penah kena cmni. then makan ngan takpuasati. sudahnye aku lapar lagi. hoho. padan muke~

moral of the story: bersyukur jela ngan segala nikmatNYA. *akuinsapnie.((:*

sampai nanti,love.
::shylicious::


3 hugs:

FarisNasir said...

potong kek kena panaskan pisau ke? ooo..baru aku tau, patutla kalu aku potong kek last2 jadi mcm lasagna hoho

woo~~theme baru ke??

erin said...

cntk page ko.sexy!heehhe

::shylicious:: said...

afro: a'ah. aku kan suke try2 resepi dalam tenet ni. then ade petua kat satu website *aku lupe.byk no google.hee* dia kate, tuk kueh o kek, nak cantik, panaskan pisau. dan aku pernah try. and suprisingly, its work!!:). aah. theme baru. same ngan main page aku instead aku pakai selipar soploh hengget la. heh!

erin: thx. now m feel more sexy! ups~ lalalalari~

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!