Tuesday, December 16

senarai D terkini


Deeper Conversation - Yuna

Deeper Conversation

Is your favourite colour blue?
Do you always tell the truth?
Do you believe in outerspace?
And im learning you


Is your skin as tanned as mine?
Does your hair flow sideways?
Did someone took a portion of your heart?
And im learning you


And if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I’d love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me


I let my guard down for you
And in time you will too


if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I’d love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me


if you dont mind
Can you tell me
All your hopes and fears
and Everything that you believe in
Would you make a difference in the world
I’d love for you to take me to a deeper conversation
Only you can make me


Deeper Conversation
let me

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hidup aku sekarang dihimpit dadah!
*aku bukan maksud kan dadah yang boleh merosak kan fizikal dan minda*
dan aku suka itu!!:)

sekadar menyenarai beberapa dadah kuat:
1> anak mat nor *tulisan kau jujur dan hidup!dadah!dadah!terima kasih!*
2> fynn jamal *nukilan kau memang dadah untuk aku!terima kasih!*
3> yuna *suara kau dadah aku kini!!terima kasih!*


aku juga sedang memanggil dadah bergerak aku kembali ke tanah air dengan kadar segera!:)


gambar terkini dadah bukan sebenar.

penagih tegar,
::shylicious::

7 hugs:

mel-elephant said...

kan kan! serious best doh yuna!

::shylicious:: said...

tu r pasal. gila addicted! suara dia cam enak bangat!!!!!:)

Mysterious Lady said...

omg!
walopon video itu hodoh
dan audio nye pon hodoh!
tapi lagu n suare pompuan itu sedap bangat neh!
aku ingin donlod! donlod!

::shylicious:: said...

haha.
tula. kat utube tade yang senyap sunyi kasik sore pompuan tu je dga.
btw, kalau ko nak lagi feel, gi la myspace dy. url dy aku tak hengat pla.
one mo thing, download, jangan tak!! aku sudah!:)

::shylicious:: said...

dah sudah menjadi special ringtone aku! kan dadah aku, harusla merata ada, senang kalau aku nk high. lalala~

Mysterious Lady said...

oohh sudah
cpt je aku jmpe video die yg clear sejuk telinger mendengar di youtube!
pic pon cantek
tp mmgla aku seorg youtuber yg berjaya!
sudah sudah di donlod...

::shylicious:: said...

cet. yela. ku akui. hehe

.. less is more .. © 2008 | Coded by Randomness | Illustration by Wai | Design by betterinpink!